0.00 (0 votes)

UNOkaffebars tolvte blogopslag

SOMMERVARME & FANTASTISK NYHED

Den danske sommer har grebet sig fast i kaffebaren og dens gæster. Vi drøner derud af med vores berømte iskaffe, som vi for 14 dage siden introducerede med en ny smag. 
Vi tilsætter som den eneste af slagsen, en smule malt/øllikør fra Klosterbryggeriet. Smagsmæssigt er den at sammenligne med Bailey/karamel - iskold og cremet. Probably the best.


 

LÆSKENDE SOMMER ISTE

I det tiende blogopslag gav vi opskriften på vores røde sommer iste. Teen som skal bruges til denne iste, kan nu købes her hos os.
Derudover er der også to nye varianter på vej. Én med ingefær/lemon og én med lakrids og chokolademynte. Vi hjælper dig gerne med at brygge din helt egen favorit iste. Bare spørg personalet bag kaffedisken. Og husk du altid kan bestille te via vores webshop www.fruronne.dk

 

FORHANDLINGEN AF LÆKKER KAFFE FRA KBH I NORDJYLLAND

København har trukket lidt i os og budt os indenfor. Både som inspirationskilde, men først og fremmest til en aftale om forhandlingen i Nordjylland af kaffe fra Coffee Collective. Det er meget stort for os, og vi glæder os til at introducere verdens klasse kaffe, med helt andre risteprofiler, end vi normalt serverer her i kaffebaren, både på hylderne og i kværnen.
Drømmen bag Coffee Collective var at udforske og udbrede exceptionelle kaffeoplevelser på en måde, som giver kaffebønderne bedre levevilkår!

– Kaffens kvalitet skabes af håndværkere i tre led: Bonden, risteren og baristaen. Vi ønsker at skabe et kollektivt samarbejde mellem disse tre led mod et fælles mål at udforske kaffens smagspotentiale, fortæller Coffee Collective. 

– Da kaffen dyrkes langt væk fra Danmark, er det vigtigt for os at arbejde med gennemskuelighed. Gennem vores Direct Trade model opstiller vi klare kriterier for, hvordan vi handler med producenterne. Direct Trade bygger på idéen om at jo bedre kvalitet vi får, des bedre pris kan vi betale, og des bedre kvalitet kan vi få igen næste år og så videre. I sidste ende drømmer vi om, at en kaffebonde i Kenya får samme status og levevilkår som en vinbonde i Frankrig, fortæller Coffee Collective.

DET NYE SAMARBEJDE MED KAFFEMEKKA

Vi kan nu langt om længe løfte sløret for, at vi har fået vores helt egen private label kaffe, UNO NO. 1, på hylden i kaffebaren! Yay!! Vi kan slet ikke få armene ned over det! Vi har nemlig ristet og cuppet i flere måneder, indtil vi fik den bedste UNOkaffe til dig! Kaffen kan både købes i Hjørring og Aalborg.

Det er en mellemristet blend af 100 procent Arabica bønner fra Guatemala Los Volcanes, Costa Rica og El Salvador. Den har derfor en rund og sødmefuld smag med noter af chokolade.

UNO NO. 1 er blevet et hit, og de 20 første kilo er nærmest løbet ud af døren. Det er helt fantastisk at kaffen, som er en speciallity coffee, finder vej til glade kunders hjem.

 

HVAD BRYGGER VI PÅ?

Her produceres og fyldes på lager af blandt andet brownie, karamelsnitte, tærter og cookies. Sommersæsonen står for døren!
Vi testbager også på grønt superbrød og en greenie smoothie - og det er “møj” lokale produkter.


GREEN ENERGY

Fremover kan UNOkaffebar i Hjørring & Fru Ronne by UNOkaffebar i Aalborg gøre sit til, at støtte op omkring den grønne energi. Alt el leveres nemlig nu fra danske vindmøller.




0.00 (0 votes)

UNOkaffebars ellevte blogopslag

 

VI HAR FÅET EN NY ”MÆLKEDRENG” I KLASSEN

Økologisk Essens mælk fra Arla Unika, også kendt som årstidsmælk, er en økologisk fyldig mælk med en blid flødesmag, som afsluttes med noter af vanilje.  

– Mælken er et specialprodukt, som er skabt på naturens præmisser. Det helt enkle er nogle gange det allerbedste. Derfor lader Arla Unika mælken være, præcis som den er, intet er fjernet. Fedtindholdet varierer med årstiden, og derfor svinger fedtprocenten i mælken fra 3,5-4,5%, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

­– Mælken til vores friskvareserie Essens fra Arla Unika kommer fra 6. generationsgården Debelgaard i Brørup. Her har dyrevelfærd altid været en mærkesag. Derfor var det også naturligt at netop Debelgaard, som en moderne økologisk bedrift, som den første i Arla blev certificeret Dyrenes Beskyttelse. Vi tror nemlig på at jo bedre køerne har det, jo bedre er mælken. Og mælken er hele fundamentet for at skabe gastronomiske mejeriprodukter. Den økologiske mælk fra Debelgaard indvejes og tappes på vores mikromejeri i Christiansfeld, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

Denne mælk er simpelthen så lækker i vores forskellige kaffer, som indeholder mælk, hvorfor vi måtte have den! Mums siger vi bare!

 

TOPPEN AF POPPEN INDEN FOR KAFFE

På kaffefronten er der spændende nyt. Vi er i øjeblikket i færd med at finpudse en ny samarbejdsaftale på plads. UNOkaffebar i Hjørring og Aalborg får som den eneste i Nordjylland forhandlingen af “toppen af poppen” inden for kaffe. Når alt er på plads offentliggører vi dette spændende samarbejde.

 

 

EN COOKIE ER IKKE BARE EN COOKIE

Igennem en længere periode har vi bagt og spist os igennem mange forskellige cookie opskrifter. Men helt i skabet sad de ikke, indtil Gry fik fingrene i opgaven. 

Resultatet er nu de lækreste sprøde kager. Grys chokolade cookies smutter hurtigt over disken, hvorfor vi gerne bager tre til fire gange om ugen.

Gry kan det med småkager! Hun har arbejdet i køkkenet på en glutenfri udgave. Det er der kommet en lækker sprød lille sag ud af. En glutenfri Ingefær cookie, hvor den friske ingefær virkelig træder i karakter. 

Det er en kæmpe fornøjelse, når mange timers arbejde og finjustering endelig lykkedes til UG. 

 




0.00 (0 votes)

UNOkaffebars tiende blogopslag

 

TO LÆSKENDE NYHEDER, SOM DU KAN NYDE HOS OS I SOMMERVARMEN

Forår og sommer er en dejlig årstid. Ingen tvivl om at denne årstid har været længe ventet. 
Vi har længtes efter, at døre og vinduer igen kan stå åben hele dagen igennem. Fornemmelsen af byens summen med alle dens lyde og stemninger er simpelthen en ganske unik oplevelse, når man som os opholder sig indenfor i butikken det meste af dagen.

Henover februar og marts har Jonas brygget og udviklet på 10-12 forskellige teer, som skal blive til to nye isteer i kaffebaren.
 Hvilke teer der præcis er velegnet til formålet har Malene, som er vores te ekspert fra butikken i Aalborg haft et ganske godt kendskab til. De har derfor i tæt samarbejde fundet frem til sommerens to nye ’iste fling’.

Det er blevet til to super dejlige isteer og vi vil selvfølgelig gerne dele en opskrift her på bloggen med dig, så du selv kan brygge den derhjemme og nyde den en varm sommerdag.


OPSKRIFTEN PÅ: RØD SOMMER ISTE MED ET TWIST

1 L kold kogt vand
26 g urtete ’7 skønne frugter’
6 g Frisørens te
3-4 spsk. god honning
Evt. friskpresset citronsaft
Frisk mynte

Du skal bruge en glas - eller plastik kande med låg.

FREMGANGSMÅDE

Begge slags teer kommes løst ned i vandet. Husk at vandet både skal være kogt og koldt, inden teen tilsættes.

Stil vand og te minimum 24 timer i køleskab, hvorefter den sigtes gennem et kaffefilter.
 Nu smages teen til med honning og eventuelt frisk citronsaft.

SERVERING

Fyld et stort glas med isterninger 
og godt med frisk mynteblade. Hæld nu den friske røde iste henover. 
Voila - homemade ice tea.

TIP


Vil du have sommer isteen sparkling, kan der når teen serveres, tilsættes en smule Fever-Tree Tonic vand.

 

BAG OM JONAS

Jonas Andersen er 27 år, uddannet kok og har siden 2014 arbejdet som barista, idé- og produktudvikler hos UNOkaffebar. Jonas elsker mad og går aldrig i vejen for at testsmage :)
– At ”nørde” med gode råvarer er fantastisk, for det er det vi gør hver eneste dag. Vi tester og smager, holder varerne op mod hinanden og retningen er der enighed om. Smag og kvalitet er i fokus og det er en fed følelse, når gæsterne kommer og komplimenterer det vi laver. Så har vi jo lykkedes med egen indsats, og hele idéen om ’de gode råvarer’ bare generelt gør en forskel, fortæller Jonas.

– Indimellem skal man jo også selv ud og se, hvad der sker på kaffe fronten. Sidst gik min tur et par dage til én af vores største kaffeleverandører, for at lære mere om selve ristningen af kaffe og de mange forskellige kaffeprofiler. Det er professionelle folk, der hver dag har deres fulde opmærksomhed på “det sorte guld”, og der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet og arbejdsprocesser. Det er sindssygt spændende, fortæller Jonas.

– Kaffe er nu både en levevej og hobby for mig. Det mest skelsættende i mit liv venter dog lige rundt om hjørnet. Jeg skal være far for første gang, fortæller Jonas med stor glæde i stemmen. Jonas bor til dagligt i Hjørring sammen med sin kæreste Elisabeth og verdens bedste bonusbarn, Sebastian.

 

FRU RONNE BY UNOKAFFEBARS FORANDRING OG UDVIKLING

UNOkaffebar købte i september 2017 te- og kaffebutikken Fru Ronne, i Aalborg, og indrettede den med en lille kaffebar. Butikken har adresse i Reberbansgade, som er et område, der har pendant til latinerkvarteret i Aarhus. Et kvarter med sjæl og atmosfære. 
Igennem det sidste halve år har butikken været igennem en stor forandring og ganske flot udvikling.

Vi har på nuværende tidspunkt testet langt de fleste af de hundrede teer, som findes i butikken. De er smagt op mod hinanden, leverandør mod leverandør og økologi har især haft vores fokus. Hele 20 procent af teerne i Fru Ronne by UNOkaffebar er i dag økologiske. På kaffeområdet har vi også udskiftet lidt hen ad vejen. Specialkaffe fra mikroristeri fylder i dag en overvejende del af hylderne, hvilket vi regner med får lov til at udvikle sig endnu mere henover sommeren. Vi har en stor viden og ’know how’ om kafferne, og det vil vi selvfølgelig gerne vejlede vores kunder om. En del virksomheder og kontorer bruger os i dag som leverandør af kaffe og te.

Vi ønsker at sætte fokus på de gode råvarer i form af kaffe og te. Og gerne i samarbejde med de nordjyske restauranter, som gerne vil højne oplevelsen for deres gæster på den “afsluttende del” af måltidet.
 Ofte hører vi kunder, familie og venner omtale en perfekt aften med mad i top, vin eller safte som er tilpasset menuen perfekt, men hvor kaffen ikke får samme fokus og opmærksomhed, og dermed giver en skæv oplevelse. Dét fokus og den udvikling vil vi gerne være en del af og dermed være leverandør på kaffe, som komplimenterer desserten, kagen, osten eller hvad det end måtte være, der afsluttes med.

 

BAG OM OM MALENE

Malene Mortensen er 34 år og uddannet danser. Oprindeligt er hun fra Aalborg, men har danset og boet en del år i København. Malenes smag og næse for gode råvarer har bragt vejen forbi Peter Beier Chokolade og det berømte konditori La Glace. Begge steder har Malene fungeret i stillingen som Souschef. Hun er i dag gift med Rasmus og mor til Villy og Augusta. Siden 2016 har butikken Fru Ronne haft fornøjelsen af Malenes kreative evner og sans for gode råvarer.

– At arbejde med te, kaffe og specialprodukter er rigtig spændende, siger Malene.

– Jeg kan godt lide at vejlede vores kunder. Når der bliver købt lækre kaffebønner eller te af høj kvalitet, så skal det også brygges korrekt! Jeg vil gerne vejlede vores kunder og give min viden videre, så de får det maximale ud af de produkter der bliver købt hos os. Derudover har vi kun top lækre produkter i butikken. Det er vigtigt for mig, at kunne stå inde for alt det vi sælger i butikken! Intet er tilfældigt eller fyld produkter. Vi er en specialbutik og det skal kunne mærkes og ses på kundebetjeningen og vejledningen, samt på de varer som vi lægger i posen eller gavekurvene, fortæller Malene.

 

TEASER TIL NÆSTE MÅNEDS BLOGOPSLAG

 I næste måneds blogopslag sætter vi fokus på madspild i kaffebaren og præsenterer dig for en ny "mælkedreng" i klassen.

 


  

0.00 (0 votes)

UNOkaffebars niende blogopslag

 

VI NØRDER MED NYHEDER PÅ BRØD- & KAGEFRONTEN

Vi elsker at nørde og produktudvikle, og lige nu er det på bage fronten. I den seneste tid har vi arbejdet på nye kager og brødtyper til kaffebaren.

En lækker karamelsnitte, svampet banankage og rødbede muffins har vi nu prøvetestet og smagt en hel del gange. Vi glæder os til at få alle disse lækre nyheder ud i kagemontren i kaffebaren, så du kan smage dem.

Derudover har brød-nørderne ”leget” med alt fra chiafrø, kamutmel, abrikos til havtorn. Det er blevet til to nyheder på brødfronten, som har fået navnene ’Vendelbo’ og ’Havtorn’. Bag nyhederne ligger der mange timers ”leg” og nørderi. En proces som både er sjov og udfordrende, men vi elsker det! Som noget af det vigtigste på brødfronten, er en god aktiv surdej, vandtemperaturen og et vågent øje med æltetiden.

Sidst men ikke mindst har vi også udviklet et nyt knækbrød, som har fået navnet Rugknæk.

 

KØB BRØD MED HJEM

Alt vores bagværk kan købes med som To Go, hvad enten du skal nyde en UNObolle til din frokost eller blot mangler brødet til aftenens måltid, som måske står på tapas eller burger. Vi har efterhånden en del gæster, som bestiller brødet til fødselsdage, fester og lignende arrangementer. Derudover kan du også købe vores hjemmelavet pesto og specialiteter med hjem.

 

 

NYHED PÅ VEJ – VI LØFTER SLØRET I NÆSTE BLOGOPSLAG

… Men vi kan allerede nu afsløre, at det er noget som kommer på hylderne inden længe!



 


0.00 (0 votes)

UNOkaffebars ottende blogopslag

 

MÆLK ER IKKE BARE MÆLK

Hos UNOkaffebar i Hjørring og butikken i Aalborg, Fru Ronne by UNOkaffebar, gør vi alt for at få den bedste oplevelse ned i koppen.

Her har den økologiske sødmælk fra dag ét været en sikker vinder, og helt naturligt det vi kører som standard mælk hver evig eneste dag. Den er cremet og har god naturlig sødme. Dog har andre mindre fedtfattige mælketyper efterhånden fundet vej til kaffebaren. 

Men det er ikke hvilken som helst sødmælk vi bruger! Inden for økologi findes der et meget bredt udvalg af god mælk, men ikke alle egner sig lige godt. Både sødmen og syrligheden er meget forskellig i mælken, og spiller en vigtig og ikke uvæsentlig rolle. Derfor tester vi ofte på, om der er kommet nye eller andre mælke til, som komplimenterer vores kaffe endnu bedre. 

 

MÆLK - INTOLERANT OG ALLERGI

Mange fravælger den traditionelle komælk. Enten pga. allergi eller en grundlæggende stillingstagende til animalske produkter. Sammen med vores leverandører har vi fundet et par gode erstatninger. Alle produkterne er selvfølgelig nøje udvalgte i forhold til, hvad der smager bedst i den økologiske espressokaffe, som vi bruger! 

Så husk at sig i baren, når du bestiller, hvis vi skal lave din kaffe på en anden mælk end denne lækre og cremede økologiske sødmælk.

 

UNOBRØDET, SOM BAGES FRA BUNDEN HVER MORGEN

UNOkaffebars helt egen brød nørd og - entusiast bager ud fra den samme filosofi og tankegang, som kaffebaren bygger på. Nemlig godt håndværk, gode råvarer og en høj kvalitet, som vi mener og er overbevidst om, giver den bedste smag og oplevelse.
Sara David Jørgensen møder ind hver morgen klokken 6, hvor dagens produktion af alt det gode brød begynder. Her har økologien også vist sig at være det vi ledte efter, for at få brød med dybde, karakter og en langt bedre smag.

Sara udtaler følgende; ”I vores bageri, bager vi brød og boller af økologisk stenvalset mel. Vi bruger nogen af de ældre kornsorter som Emmer, Ølandshvede, Purpurhvede samt Spelt. Ved at bruge økologisk stenvalset mel har man bevaret flest vitaminer og mineraler, som er med til, i samarbejde med surdej, at give vores brød mere fylde og karakter. Vi tror på, at med langtidshævet fuldkornsdeje, får vi  flere aromastoffer i brødet, da mælkesyrebakterierne har fået lov til at udvikler sig og dermed tilføre gode næringsstoffer til vores krop.”

Psst! Vi kan røbe, at vi lige nu går og nørder med en lille hemmelig på brød siden.


   

0.00 (0 votes)

UNOkaffebars syvende blogopslag

 

KAFFEBAREN ER BLEVET OPFRISKET

Vi har startet det nye år, 2018, med en opfriskning af kaffebaren. Væggene er malet og små hyggelige interiør-emner, har fået plads i kaffebaren. Det er vigtigt, at vi prøver at forny os, men én ting lover vi dog stadigvæk at beholde – og det er hyggen.

Vores te reol står også helt skarpt, og vi kan nu præsentere mange spændende teer.

JAZZ JAM & TAPAS

Torsdag den 8. februar inviterer HMF og UNOkaffebar til musik, tapas og vin! Fra klokken 19.00-21.00 er der Jazz Jam på plakaten hos UNOkaffebar! Allerede fra klokken 18.00 laver vi TAPAS CHARCUTERI og der vil være mulighed for at smage forskellige super vine fra Oliver og Bjerregaard. Har du sikret dig en plads?

 

NYHEDER I VENTE

Der arbejdes stadig på højtryk med vores private label kaffe. Og da vi ikke vil gå på kompromis med kvalitet og smag, kommer det til at tage en rum tid endnu.

Omkring brød og kager er der også spændende nyt på vej. I øjeblikket prøvebager vi på Sachertorte (UNO way), karamel chokolade snitte og cheesecake. Derudover arbejder vi på en lille hemmelighed, som du godt kan glæde dig til!


0.00 (0 votes)

UNOkaffebars sjette blogopslag

 

JULEN VARER LÆNGE...

Det sjette blogopslag og dermed også det sidste i dette år, skal handle om både nyt og gammelt. Forhåbentlig har julefreden indtaget dit hjem, som vores! Tid sammen med familie og venner, krydret med god mad og lækker kaffe.
 Hos os har det været en ekstra travl tid, med opstart af ny butik i september, efterfulgt af julens travlhed og hygge. Vi vil gerne indrømme, at disse helligdage hvor begge butikker har været lukket, har været tiltrængt - 'Big time'.

 

HAPPY NEW YEAR!

Ja om præcis to dage er det nytår og året 2018 står for alvor for døren! Året kommer for os til at indeholde flere spændende projekter. Fru Ronne by UNOkaffebar i Aalborg vil koncentrere sig om nye økologiske teer. Vi får besøg af et par store tehuse og vil smage os igennem dem alle, for derefter at udvælge nye spændende teer, til vores i forvejen store udvalg. 
I 2017 fik vi fornøjelsen af at erhverve os 12 teambassadører - de vil også hver især skulle smage sig igennem rigtig mange teer.

I november - og december måned produktudviklede vi sammen med vores kaffeleverandør, Kaffemekka, på en ny kaffe. Den lancerer vi også her først i det nye år, vores helt egen privatelabel, UNOkaffe. Det er en kaffe som kommer til at kunne købes i både Hjørring og Aalborg butikkerne.
 Med kaffen i hånden vil vi også gerne tilbyde flere forretninger, foreninger, kontorer og andre virksomheder en stærk kaffeleverance med fokus på kvalitetsprodukter. Hvis det har din interesse med et bud på kaffe og måske også te til firmaet, må du gerne give os et ring.

UNOkaffebar i Hjørring kører ind i sit sjette år og trænger til at blive frisket lidt op med maling, tapet og lidt nyt interiør. Det glæder vi os rigtig meget til! Vi går derfor frisk i gang midt i januar. Ligeledes har kaffebaren også fået et par nye ansigter bag disken.




FLERE HJERTEBØRN

De mange forskellige hjemmebagte brødtyper har stor betydning for vores lille virksomhed. Der er igennem de få år sket enormt meget og vi er stolte af vores signatur brød. På nuværende tidspunkt har vi produktudviklet otte slags UNObrød og et par nye er i udviklingsfasen. Senest er der ansat en medarbejder som har fuld fokus på brødet, og hvis hjerte også banker for håndværket og de gode råvarer. Der kommer helt sikkert også til at ske mere spændende nyt på dette område i kaffebaren. Glæd dig, det gør vi!




ET ØNSKE OM...

Som nævnt ovenfor er der flere spændende projekter og tiltag i støbeskeen for året 2018! - Og med det i tankerne, vil jeg og mit personale gerne ønske jer alle et godt & lykkebringende nytår! Vi ser frem til endnu flere besøg af dig i det nye år, som venter forude!


0.00 (0 votes)

UNOkaffebars femte blogopslag

DET SØRME, DET SANDT, DECEMBER!

 …ja om præcist en uge er det den 1. december! Måneden som er forbundet med dejlige traditioner og ikke mindst masser af hygge med dem, som vi har kær!
Hos os begynder julehyggen også at sprede sig & du kan nu få ’jul’ i koppen og på tallerkenen! Smagen af kardemomme, kanel, nellike, vanilje, allehånde, honning.. Ja vi kunne blive ved! Smagen af jul er bare noget ganske særligt!

 

KENDER DU EN SOM SKAL FORKÆLES I JULEDAGENE?

Hvis du gør det, har vi den helt rigtige kalendergave – hvad enten man er til kaffe, te eller noget helt tredje!

Hos vores søsterforretning, Fru Ronne by UNOkaffebar, har du blandt andet haft mulighed for at købe en kaffe - eller te julekalender, så dagene op til den 24. december kan nydes med 24 forskellige slags lækre te eller kaffe!

 

      

Forkælelse kan fortolkes på mange måder! Man kan for eksempel nyde en god og varm kop kaffe eller te med noget lækkert til, imens man læser en god bog, ser en god film eller i selskab med den eller dem som man har kær! Så hvis du mangler noget lækkert til at komme i koppen eller på tallerken, kan vi sammen finde det helt rigtige til din smag!


Glædelig december måned fra din lokale kaffebar!

 


0.00 (0 votes)

UNOkaffebars fjerde blogopslag

KALENDEREN SIGER NOVEMBER LIGE OM LIDT

Vi går ind i november måned om ganske få dage, hvilket betyder at det tidligere på dagen bliver mørkt – ja allerede om eftermiddagen, og ikke mindst følger der et koldere vejr med. Udover mørket og kulden, som pakker sig ned omkring os i Danmark, er det også tid til at hygge os endnu mere sammen med dem, som vi har kær! Ja hygge er noget vi i Danmark er kendt for og elsker! Men hvad er definitionen på hygge egentligt? Hvis du spørger os, mener vi at hygge blandt andet opstår, når man er sammen med dem man holder af og nyder noget lækkert i koppen eller på tallerkenen.

...SÅ ER DET JO SNART DECEMBER!

Ja december måned ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Adventsdagene falder alle i december måned i år, hvilket betyder at du har lidt over en måned til at forberede dig til den 1. december, hvis en du har kær måske skal forkæles med en pakkekalender eller adventskalender. Så hvis du mangler hjælp eller inspiration til køb af disse eller måske firmajulegaver, kan UNOkaffebar og Fru Ronne by UNOkaffebar tilbyde en løsning, så hvert enkelte gaves indhold, størrelse og pris er sammensat efter dit ønske og behov! For en gave i december måned betyder noget helt specielt, da alle som bekendt ved at julen er hjerternes fest!

TE AMBASSADØRER

Hos vores søster forretning, Fru Ronne by UNOkaffebar, har vi fået te ambassadører! De har til opgave at smage og bedømme den te som Fru Ronne by UNOkaffebar har stående på hylderne, da vi begge steder kun ønsker at give dig den bedste oplevelse, ved at sikre at kvaliteten og smagen er helt i top!

Vi glæder os til sparring, inspiration og mange nye te-oplevelser. Du kan allerede til december på Facebook forvente at se og høre mere om teen, fra en flok engagerede te entusiaster!

SPÆNDENDE NYT PÅ KAFFE-FRONTEN

Først i november skal vi som noget helt specielt til at cuppe vores helt egen specialkaffe. Det sker i samarbejde med én af Danmarks allerdygtigste og bedste kaffeeksperter. Kaffen brander vi under navnet “by UNO” og kommer i første omgang kun på hylderne hos UNOkaffebar i Hjørring og Fru Ronne by UNOkaffebar i Aalborg. 

 

Er du på udkig og glad for god kaffe? Leder du eksempelvis efter en firmaløsning, er vi helt klar på opgaven!


0.00 (0 votes)

UNOkaffebars tredje blogopslag

Fru Ronne i nye klæder

Hvis du har fulgt lidt med på UNOkaffebars Facebook- & Instagram-side, har vi allerede der røbet, at UNOkaffebar midt i september 2017 overtog, kaffe og the forretningen, Fru Ronne i Aalborg.

 

Vi laver lidt om, og giver butikken lidt nyt tøj på, og supplerer med en kaffebar oven i hatten, så du kan sidde og nyde noget lækkert i koppen og ikke mindst på tallerkenen. Forretningens navn bliver derfor Fru Ronne by UNOkaffebar, og åbningsdagen bliver torsdag 28. september 2017.

 

Fru Ronne by UNOkaffebar kan tilbyde alt fra specialkaffe og -the, til chokolade, vin, specialiteter og økologisk most. Forretningen i Aalborg er derfor både en kaffebar og en the salon, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og smagsoplevelsen, for at sikre at du kun får det bedste inden for begge verdener.


Abonnent hos Fru Ronne by UNOkaffebar

Hos Fru Ronne by UNOkaffebar kan du blive abonnent på et eller alle tre af vores abonnementer, som enten består af kaffe, the eller urtethe. Herunder kan du se, hvordan oktober måneds abonnementer ser ud.

Pigerne har også det sorte bælte i...

Står du og mangler den perfekte værtsgave? Så har pigerne hos Fru Ronne by UNOkaffebar det sorte bælte i, at lave de flotteste gaveløsninger til dig!

 


this website is driven by coffee, love and HoCo web