0.00 (0 votes)

UNOkaffebars andet blogopslag

Favorit kaffen i koppen

UNOkaffebars andet blogopslag, som er det du nu er i gang med at læse, omhandler hvilken kaffe på UNOkaffebars menukort, som er Marians, Julies og Lines favorit. Ja for baristaerne bag kaffebaren er om nogen dem, som har smagt på, hvad kaffebaren kan tilbyde af lækre kaffevarianter. Det er ikke blot for at sige, at de har smagt på hver enkelte af dem, men for at vide, hvordan hver enkelte skal smage. Derved kan de også beskrive dem til dig, vores gæst, som måske overvejer at prøve noget nyt end det sædvanlige, som muligvis er blevet din favorit.

Min favorit!

Min suveræn bedste kaffe!
 Så spørger du nok, hvad spændende er der i dét? Når jeg nu fortæller dig, at det er en helt Plain filterkaffe. Den kan enten være blid og sød eller have meget fine smagsnoter af blomst og citrus. Jeg elsker en lysristet Etiopisk Yirgacheffe, hvor syrligheden er fremtræden. Ikke brandvarm, men en smule afkølet så kaffens aromaer får lov til at træde i karakter.

- Marian, ejer af UNOkaffebar


Jeg har været ansat på UNOkaffebar siden den åbnede i november 2012, og har derfor (naturligvis) smagt RIGTIG meget kaffe.

Det er meget sæsonpræget, hvad jeg foretrækker, tror jeg.... Om sommeren er jeg ret vild med vores Iskaffe Latte, med lidt rørsukker og om vinteren er jeg mere til en Flat White, som minder om en Café Latte, blot med mindre mælk i.

 - Julie aka. Jules

For 3 år siden var jeg så heldig at få et job hos UNOkaffebar.
 På daværende tidspunkt var der dog kun én kaffe for mig. Nemlig en Iskaffe, med halv kaffe i.

Jeg kunne faktisk ikke lide kaffe, da jeg startede hos UNOkaffebar. Men igennem mit arbejde som barista blev jeg introduceret for en masse forskellige slags kaffe, og herigennem blev jeg mere og mere glad for at drikke kaffe.

I dag kan jeg drikke alle slags kaffe, men vi har alle en favoritkaffe, og min er en Flat White, lidt som en Café Latte, mindre mælk - mere smag af kaffe.
 Det lyder måske ikke af meget, men det er en fantastisk kaffe!
 Størrelsen er passende, samt mængden af espressokaffe og mælk er helt perfekt, efter min mening.

- Line

Kaffehylden

Vi har landets bedste kaffe stående på hylderne i kaffebaren og det benytter vi os i særdeleshed af. Faktisk hver eneste dag. Ikke kun for at nyde kaffen, men også for at testsmage og idéudvikle på anvendelsesmuligheder og nye sammensætninger.


Vi har alle en mening om kaffen. Om den er mørk, blid, rund, syrlig og så videre. Det mest fascinerende er dog forskelligheden i, hvilke smagsnoter vi hver især kan smage og dufte i kaffen.

Det er ganske enkelt fuldstændig fantastisk, at få lov til at arbejde med KAFFE på den her måde!

- Baristaerne bag kaffebaren

UNOkaffebars andet blogopslag

Favorit kaffen i koppen

UNOkaffebars andet blogopslag, som er det du nu er i gang med at læse, omhandler hvilken kaffe på UNOkaffebars menukort, som er Marians, Julies og Lines favorit. Ja for baristaerne bag kaffebaren er om nogen dem, som har smagt på, hvad kaffebaren kan tilbyde af lækre kaffevarianter. Det er ikke blot for at sige, at de har smagt på hver enkelte af dem, men for at vide, hvordan hver enkelte skal smage. Derved kan de også beskrive dem til dig, vores gæst, som måske overvejer at prøve noget nyt end det sædvanlige, som muligvis er blevet din favorit.

Min favorit!

Min suveræn bedste kaffe!
 Så spørger du nok, hvad spændende er der i dét? Når jeg nu fortæller dig, at det er en helt Plain filterkaffe. Den kan enten være blid og sød eller have meget fine smagsnoter af blomst og citrus. Jeg elsker en lysristet Etiopisk Yirgacheffe, hvor syrligheden er fremtræden. Ikke brandvarm, men en smule afkølet så kaffens aromaer får lov til at træde i karakter.

- Marian, ejer af UNOkaffebar


Jeg har været ansat på UNOkaffebar siden den åbnede i november 2012, og har derfor (naturligvis) smagt RIGTIG meget kaffe.

Det er meget sæsonpræget, hvad jeg foretrækker, tror jeg.... Om sommeren er jeg ret vild med vores Iskaffe Latte, med lidt rørsukker og om vinteren er jeg mere til en Flat White, som minder om en Café Latte, blot med mindre mælk i.

 - Julie aka. Jules

For 3 år siden var jeg så heldig at få et job hos UNOkaffebar.
 På daværende tidspunkt var der dog kun én kaffe for mig. Nemlig en Iskaffe, med halv kaffe i.

Jeg kunne faktisk ikke lide kaffe, da jeg startede hos UNOkaffebar. Men igennem mit arbejde som barista blev jeg introduceret for en masse forskellige slags kaffe, og herigennem blev jeg mere og mere glad for at drikke kaffe.

I dag kan jeg drikke alle slags kaffe, men vi har alle en favoritkaffe, og min er en Flat White, lidt som en Café Latte, mindre mælk - mere smag af kaffe.
 Det lyder måske ikke af meget, men det er en fantastisk kaffe!
 Størrelsen er passende, samt mængden af espressokaffe og mælk er helt perfekt, efter min mening.

- Line

Kaffehylden

Vi har landets bedste kaffe stående på hylderne i kaffebaren og det benytter vi os i særdeleshed af. Faktisk hver eneste dag. Ikke kun for at nyde kaffen, men også for at testsmage og idéudvikle på anvendelsesmuligheder og nye sammensætninger.


Vi har alle en mening om kaffen. Om den er mørk, blid, rund, syrlig og så videre. Det mest fascinerende er dog forskelligheden i, hvilke smagsnoter vi hver især kan smage og dufte i kaffen.

Det er ganske enkelt fuldstændig fantastisk, at få lov til at arbejde med KAFFE på den her måde!

- Baristaerne bag kaffebaren

Hvilken er din favorit?

Rating

Recipe Rating

Users' reviews

Log-in to add review

this website is driven by coffee, love and HoCo web